ONZE DIENSTEN


Het Carodec-team bestaat uit professionals die u adviseren over de producten en technieken die het beste bij uw werf passen. Speciaal opgeleid in het gebruik van duurzame materialen, informeren zij u over de eigenschappen en uitvoeringen van deze materialen.

Ze bieden ook aan om u te begeleiden bij de realisatie van uw werf, om leveringen te organiseren of om u te helpen bij het laden in de winkel, om u op te leiden in duurzame bouwtechnieken, om u in contact te brengen met competente professionals, om u alternatieven aan te bieden voor hergebruik en beheer van uw afval, en nog veel meer!


Clarico-Text-Image

Ondersteuning op werf 


Wij bieden u een unieke service op uw werf! Onze verkoopvertegenwoordigers geven u technisch advies dat past bij uw vereisten; ze plannen met u uw volgende behoeften; helpen u kennis te maken met de online bestelling  op ons Carodec4U-platform; en bieden u in onze Showroom-Van wat je kan helpen, met klein materieel en/of het presenteren van specifieke producten en nieuwe producten. Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken!

CARODEC4U


Bestellen? een prijs aanvragen? Wanneer erover denkt op je werf; of 's avonds wanneer u uw planning of schatting maakt? Geniet van directe toegang tot ons online platform!

Met uw persoonlijke login krijgt u toegang tot voorkeurstarieven; u kunt zoeken naar producten in onze verschillende assortimenten, toegang krijgen tot al uw documenten (bestellingen, facturen, enz.) Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw login te verkrijgen!

Clarico-Text-Image
 
 

HERGEBRUIKTE MATERIALEN 


Het begon allemaal bij Carodec met wandbekleding, deze bekleding, vaak in keramiek, boven op een muur geplaatst om deze te beschermen tegen regenwater. Wij kopen wandbekleding in goede staat; waardoor we ze te koop kunnen aanbieden aan andere klanten die een bestaande bekleding willen repareren of er een willen maken tegen lagere kosten of met een antieke stijl.

Sindsdien is ons aanbod uitgebreid en kunnen we, dankzij onze partner BatiTerre, u materialen aanbieden die gedemonteerd en teruggewonnen zijn op bouwplaatsen, gerepareerd en getest voordat ze tegen gereduceerde prijzen in onze winkels worden aangeboden. BatiTerre biedt een breed gamma van hergebruikte materialen, variërend van deuren tot sanitair, van vloeren tot elektrische, loodgieters- of veiligheidsuitrusting. Dankzij partnerships kan de juiste uitvoering ook verzorgd worden wanneer dat speciale knowhow vereist wordt.

ONZE LEVERINGEN OP SITE


Als uw werf in de stad is, hebben verkeers- en leveringsproblemen geen geheimen meer voor u! Wetende dat de bouwsector een van de grootste boosdoeners is voor deze mobiliteits- en vervuilingsproblemen, is het voor ons al jaren belangrijk om te proberen de minst vervuilende oplossingen te vinden voor onze klanten, onze leveranciers en de planeet... Zoals gegroepeerde leveringen, niet-lege retouren, transport per bakfiets, etc. Onze medewerkers staan tot uw beschikking om het meest geschikte aanbod te bieden rekening houdend met de locatie en toestand van uw werf.

Clarico-Text-Image