Blog


We zeiden allemaal op een dag tegen onszelf: deze kamer opnieuw schilderen of deze kraan repareren, ik kan het zelf doen ... en 3 uur of 3 dagen later was het nog steeds niet klaar, of  de resultaat staat ver van onze verwachtingen… We zijn allemaal super connected; en we denken dat we de beste keuzes kunnen maken voordat we een product kopen, door prijzen, modellen, specificaties op het internet te vergelijken... maar soms komt het geleverde product niet echt overeen met wat we hadden verwacht, of heeft greenwashing ons valse hoop gegeven. Bij Carodec pretenderen we niet alles te weten, maar hebben we een team van professionals, rijk aan jarenlange ervaring in de bouwsector; geweldige klanten die hun kennis en verwachtingen met ons delen; leveranciers die op zoek zijn naar uitzonderlijke producten; en een netwerk van actieve partners in de bouwtechnieken van morgen.
We bieden je daarom, via onze blog, advies, tutorials of gewoon informatie, waarvan we hopen, dat ze jullie zullen hepen met een betere visie te verkrijgen over de bouw van morgen.

De Blog van Carodec

De eco-bouw blog

Isolations naturelles

Batiterre

chantier construction coopérative réemploi - mei, 2022 - By
KERVYN Charles-Antoine

Peintures et enduits

argile chaux enduit peinture naturelle santé - mei, 2022 - By
KERVYN Charles-Antoine

CARO sans DEC

batigroupe batiterre elico formations spidec - mei, 2022 - By
KERVYN Charles-Antoine

Chantier Participatif 'MAZETTE'

argile enduit - november, 2021 - By
KERVYN Charles-Antoine

Labels

Blijf op de hoogte:

Neem deel aan onze sociale stream.

Over ons

Al bijna 15 jaar biedt Carodec opleidingen aan in duurzame bouwmaterialen en -technieken. Deze cursussen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Zo hebben we de afgelopen maanden thema's aangepakt als: kleicoatings, natuurlijke verven, ecologische isolatie, participatieve bouwwerven, herbruikbare materialen, luchtdichtheid, akoestische isolatie...


Deze trainingen bieden vaak een praktisch uitvoeringsgedeelte; in samenwerking met een van onze leveranciers.


Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze volgende trainingen vind je op de Evenementen pagina van deze site.


Graag tot ziens op een van deze bijeenkomsten.

Het Carodec-trainingsteam

Archieven